• +387 33 770 700
  • info@power.ba
  • Džemala Bijedića 175a, Sarajevo

O nama

Power d.o.o

Dobrodošli u Power

Power d.o.o. je kompanija koja se bavi dugoročnim najmom motornih vozila. U oblast poslovanja također spadaju automehaničarske, autelektričarske usluge te usluge prodaje novih i rabljenih (korištenih) vozila.

Our Vission

SIGURNOST VOŽNJE

Vas i Vaših suvozača, zauzima posebno mjesto u našem sistemu djelovanja. Posebna pažnja se pridaje urednom održavanju vozila kao i pripremi za sve sezonske uslove vožnje.

REDOVNO ODRŽAVANJE

kompletnog voznog parka se vrši prema pravilima i procedurama proizvođača vozila, a otklanjanje svih uočenih kvarova se vrši isključivo originalnim rezervnim dijelovima.

ODGOVARAJUĆA SEZONSKA I OSTALA OPREMA

za sve automobile u skladu sa zakonskim propisima za redovnu i dodatnu opremu (rezervni točak, reflektirajući sigurnosni prsluk, dizalicu, prvu pomoć,…) uz idealnu pripremljenost za trenutne sezonske uslove.

PERFECT ASSISTENCE 24h

pored idealnog održavanja vozila mogući su zastoji u eksploataciji i eventualni kvarovi za vrijeme trajanja najma vozila. Nemojte se brinuti, Perfect assistance 24h garancija mobilnosti Vam osigurava ekspresno otklanjanje kvara ili zamjensko vozilo kako bi vaš užitak bio potpun.

NAŠE VRIJEDNOSTI

MISIJA I VIZIJA

Pružiti kvalitetnu i brzu uslugu uz što manje obaveza za naše klijente glavna nam je misija uz viziju stvaranja dugoročnog i kvalitetnog odnosa između naših klijenata i nas.

UVIJEK UZ VAS 0-24 / 7 DANA

S ciljem vašeg bezbrižnog putovanja i prvoklasne usluge stojimo klijentima na raspolaganju 7 dana u tjednu, 0-24h. Što god da se dogodi mi smo uvijek tu!

10 +
Cars For Rent
145 +
Zadovoljni klijenti
1000 +
Pozitivnih ocjena
1000000+ +
kilometara mjesečno

Naši partneri

Inbecilloque elegans errorem concedo etsi electram.

Our Partners